Înscrie-te în TSD
Olimpiada de
comunicare politică
.

Informare REZOLUTIE Sinaia

Data adaugarii: 02.04.2013
Informare REZOLUTIE Sinaia

Ramiro Angelescu, consilier general la Primăria Capitalei şi coordonator naţional interimar al Ligii Tinerilor Aleşi Locali ai Tineretului Social Democrat, a fost ales, în şedinţa din 26 martie a Consiliului General, preşedinte de şedinţă al CGMB.

 

Ramiro Angelescu va susţine înfiinţarea Administraţia Locuinţelor pentru Tineri, iniţiativa sprijinită şi de ceilalţi consilieri generali. Această nouă instituţie, aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, va avea ca obiect de activitate dezvoltarea de proiecte rezidenţiale pentru tinerii din Capitală. Obiectivele vor fi realizate din fondurile alocate de la bugetul Consiliului General împreună cu fonduri structurale de tip Regio.

 

Această iniţiativă face parte din programul de guvernare al USL 2013-2016 capitolul TINERET şi SPORT , subcapitolul Direcţii de acţiune TINERET – Locuinţe pentru Tineri şi  implementează, la nivelul Municipiului Bucureşti, Rezoluţia II/TSD/Sinaia adoptată în data de 01.03.2013 la Sinaia de către Comitetul Executiv al TSD.

 

Download - Rezolutia de la Sinaia.

newsletter

Aboneaza-te la newsletterul TSD!