Înscrie-te în TSD
Olimpiada de
comunicare politică
.

TSD Central a participat la cursul “Prim ajutor şi suport vital de bază”, organizat de Romanian Rescue Association

Data adaugarii: 25.11.2011
TSD Central a participat la cursul “Prim ajutor şi suport vital de bază”, organizat de Romanian Rescue Association

 

În week-end-ul 12 – 13 noiembrie, 20 de membri ai TSD Central au participat la cursul “Prim ajutor şi suport vital de bază”, organizat de Romanian Rescue Association şi ţinut de Dan Cernescu, prim vicepreşedinte RRA, şi de Cristinel Melinte, secretar general al RRA.
„Pe parcursul celor doua zile, partenerii noştri de la RRA ne-au instruit în acordarea primului ajutor în caz de urgenţă. Am considerat că este util pentru fiecare dintre noi să avem o minimă pregătire pentru a putea ajuta oamenii aflaţi în dificultate, cărora li se face rău pe stradă sau într-o instituţie, care au un accident de maşină, dar şi apropiaţilor noştri, care ar putea suferi diferite accidente casnice. Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat a fost ce să nu facem, căci este foarte posibil ca, din dorinţa de a ajuta, să înrăutăţeşti lucrurile, dacă nu ştii care sunt situaţiile în care trebuie să intervii şi cum să o faci. Consider că este important ca un număr cât mai mare de oameni să urmeze astfel de cursuri şi să se ajute între ei, în condiţiile în care actualul guvern falimentează sistemul de sănătate şi nu oferă prea multe şanse la viaţă”, a declarat Alexandru Cazacu, preşedintele TSD Central.

Acesta este prima acţiune comună a celor două organizaţii, TSD Central şi Romanian Rescue Association, după semnarea protocolului de colaborare de către reprezentanţii acestora pe 14.10.2011.

Taguri: tsd  curs  prim ajutor  evenimente  bucuresti  central  

newsletter

Aboneaza-te la newsletterul TSD!