Înscrie-te în TSD
Olimpiada de
comunicare politică
.

TSD dă startul campaniei electorale pentru alegerile locale

Data adaugarii: 31.03.2015
TSD dă startul campaniei electorale pentru alegerile locale

TSD dă startul campaniei electorale pentru alegerile locale

la

OLIMPIADA DE COMUNICARE POLITICĂ

EDIŢIA A IV-A

 

 

 

Au mai rămas doar 6 zile până când tinerii sub 30 de ani se pot înscrie la Olimpiada de Comunicare Politică, ediția a- IV-a, organizată de Tineretul Social Democrat.

 

Tema competiției din anul acesta este "Alegerile locale 2016", iar tinerii sunt așteptați să participe la dezvoltarea unor proiecte de comunicare aplicabile la nivel local. Cele mai bune idei vor fi premiate și puse în practică în cadrul campaniei electorale din 2016.

 

Olimpiada de comunicare politică se adresează tinerilor care vor să își dezvolte abilitățile de comunicare și de strategie, într-un mediu dinamic, profesional și atractiv. Competiţia îşi propune să promoveze performanţa, excelența şi creativitatea, să descopere aptitudinile de comunicatori ale concurenţilor, care vor fi încurajate şi valorificate.

 

”Olimpiada este un prilej bun pentru participanți de a-și testa abilitățile în domeniul comunicării politice, dar și pentru noi de a intra în contact direct cu tinerii și de a testa ideile lor mai curajoase. Olimpiada a testat în fiecare ediție noi idei, total diferite față de cele mult vehiculate în spațiul public. Așa cum am testat anul trecut ideea cu Victor Ponta candidat USL la președinție, anul acesta îi întrebăm pe tineri cum arată candidatul lor online. Poate decide Facebook-ul primarul unei localități? În mediul online, campania negativă este mai eficientă decât cea pozitivă? Pot fi ONG-urile mult mai implicate în comunitatea locală? Cât de importantă e integritatea candidatului pentru rezultatele campaniei? Cât contează caracterul candidatului și cât programul său? Toate acestea sunt întrebări care vor avea cu siguranță un răspuns în urma acestei ediții a Olimpiadei de Comunicare Politică”, a declarat Gabriel Petrea, Secretarul General al Tineretului Social Democrat.

 

Participarea la olimpiadă poate fi individuală sau în echipă de câte 2 membri și se adresează tuturor studenților, masteranzilor sau doctoranzilor, cu vârsta de până în 30 de ani. Aceștia se pot înscrie la adresa de email: inscrieriocp4@gmail.com, unde vor atașa CV-ul și datele personale de contact.

 

Olimpiada de comunicare se va desfășura în două etape. În perioada 6-15 aprilie va avea loc prima fază a competiției, iar între 18 aprilie și 3 mai cea de-a doua. Competiția se va încheia în data de 7 mai, când va avea loc și premierea finaliștilor.

 

Mai multe detalii pe www.olimpiadadecomunicarepolitica.ro.

 

Echipa de comunicare a TSD

 

newsletter

Aboneaza-te la newsletterul TSD!